gevelisolatie Weert

Gevelisolatie Weert

Warmteverlies in uw huis in Weert tegengaan? Laat dan gevelisolatie plaatsen. Het isoleren van de gevel zorgt namelijk voor meer wooncomfort én u bespaart op uw energiekosten. Bovendien verdient u de kosten van gevelisolatie dubbel en dwars terug. U leest op deze pagina alles over muurisolatie, welke vormen er zijn, wat de voordelen zijn en hoe het zit met de prijzen.

Start de gratis offerteaanvraag.

Nieuwsgierig geworden en meer weten over de prijs? Benieuwd naar de mogelijkheden van muurisolatie? Vraag dan vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier. Vergelijk deze en vindt een isolatiespecialist uit uw eigen buurt én bespaart u op de kosten!

Onze werkwijze

De werkwijze die wij hanteren, heeft diverse voordelen. Zo vraagt u gratis en geheel vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan van meerdere bedrijven (maximaal 5), uit Weert en omgeving, een offerte op maat. Door de offertes onderling te vergelijken bespaart u op de kosten! Wat zijn de voordelen?

 • Gratis offertes
 • Specialisten uit Weert
 • Vergelijken = besparen

Gratis offertes vergelijken

De voordelen van gevelisolatie

Gevelisolatie brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Zo bespaart u jaarlijks enorm op de energiefactuur wanneer u de gevel laat isoleren. Bovendien zorgt het ook voor een waarde verhoging van uw woning in Weert. Wilt u minder vochtproblemen in huis? Ook dan is muurisolatie een uitstekende oplossing. Tot slot zorgt het isoleren van de gevel voor een verbetering van de geluidsisolatie en brandveiligheid.

muurisolatie Weert

Gevel isoleren bespaart u energiekosten

U investeert in een duurzamere woning wanneer u muurisolatie laat plaatsen. Huizen verliezen namelijk ontzettend veel warmte wanneer ze niet geïsoleerd zijn. Met muurisolatie gaat u dit tegen en bespaart u dus flink op de rekening. Hoe werkt dit dan? Door isolatie is de temperatuur in uw huis aangenamer. Hierdoor zet u de verwarming minder vaak of minder hoog aan. Minder energieverbruik is terug te zien op uw energiefactuur. U betaalt dus uiteindelijk minder geld aan energiekosten.

gevel isoleren Weert

Verhoging van de woningwaarde

Naast een fijne besparing op de energiekosten, zorgt gevelisolatie ook voor een verhoging van de woningwaarde. Na geïnvesteerd te hebben in isolatie, krijgt uw huis in Weert een beter energielabel.

Hierdoor stijgt ook de waarde van de woning en is het gemakkelijker om de woning in de toekomst te verkopen.

Gevelisolatie: minder vochtproblemen

Een niet goed geïsoleerde woning, brengt ongestoord vochtproblemen met zich mee. U merkt dit aan vochtige ruimtes, tocht, schimmel en een muffe geur. Deze problemen voorkomt u gemakkelijk door te isoleren. Gevelisolatie zorgt voor een hogere oppervlaktetemperatuur, zodat de kans op condensvorming aanzienlijk kleiner wordt. Vloeren en wanden zijn droger, zodat schimmelvorming uitgesloten is en het wooncomfort verhoogd wordt.

Verbeterde geluidsisolatie en brandveiligheid

Tot slot zorgt muurisolatie voor een betere brandveiligheid en een verbetering van geluidsisolatie. Wanneer u last heeft van lawaai uit de omgeving, heeft u te maken met contactgeluid of luchtgeluid.

Door de gevel te isoleren, zorgt u dat u geen last meer hebt van deze geluiden en u dus comfortabeler en aangenamer woont.

Welke soorten muurisolatie zijn er?

Gaat u uw gevel isoleren? Dan hebt u de keuze uit verschillende manieren waarop dit kan. Hebt u een spouw? Dan is spouwmuurisolatie wellicht de beste keuze. Het is daarnaast mogelijk om de gevel van uw huis via de binnen- of buitenkant te isoleren. Isoleren via de buitenkant is hierbij de meest effectieve optie. Wat zijn de soorten gevelisolatie?

Gevelisolatie prijzen

U bent natuurlijk benieuwd naar de prijzen. Gevelisolatie past men met name toe om te besparen op stookkosten. De exacte prijzen hangen af van verschillende factoren, waaronder het woningtype en de isolatiesoort. Spouwmuurisolatie heeft de laagste prijzen, bij een hoekwoning bedragen de kosten gemiddeld €1.200,- tot €1.450,- terwijl het isoleren van de binnenmuur al gauw €6.600,- tot €7.550,- en van de buitenmuur €9.100,- tot €10.050,- kost. In onderstaande prijstabel vindt u een overzicht van de prijzen per verschillende woningtypen.

prijzen muurisolatie

Prijstabel: Gevelisolatie kosten per woningtype

Woningtype Oppervlakte Gem. prijs binnenmuur* Gem. prijs spouwmuur* Gem. prijs buitenmuur*
Appartement 25 m² €2.300,- tot €2.750,- €500,- tot €650,- €3.100,- tot €3.550,-
Rijtjeshuis 65 m² €6.100,- tot €7.050,- €800,- tot €1.150,- €8.100,- tot €9.050,-
Hoekwoning 65 m² €6.600,- tot €7.550,- €1.200,- tot €1.450,- €9.100,- tot €10.050,-
2 onder 1 kap 105 m² €9.100,- tot €11.050,- €1.500,- tot €1.850,- €12.100,- tot €14.050,-
Vrijstaande woning 150 m² €15.100,- tot €16.050,- €2.200,- tot €2.550,- €18.100,- tot €22.050,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs van gevelisolatie

Het laten plaatsen van gevelisolatie brengt de nodige kosten met zich mee. Deze bestaan uit arbeidskosten, machinekosten en materiaalkosten. Maar wat beïnvloedt de hoogte van de prijs? Ten eerste is de keuze tussen isolatie, binnen- of buitenmuurisolatie een factor die de prijzen beïnvloedt. Kiest u voor buitenmuurisolatie? Dan moet u rekening houden met het feit dat u een vergunning nodig heeft, die ook geld kost. Bij gevelisolatie via de buitenmuur is ook de soort afwerking van invloed. Ten slotte zijn er ook extra opties waar u uit kiest, die extra kosten kunnen meebrengen. Denk aan radiatorfolie, het impregneren van de gevel of het plaatsen van ventilatieroosters.

Terugverdientijd

De investering verdient u op termijn weer terug. Met het isoleren van de buitenzijde van de gevel in Weert bespaart u namelijk tot wel €750,- per jaar. De terugverdientijd is gemiddeld 14 tot 18 jaar. Doordat de isolatiewaarde van een binnenmuurisolatie lager is dan die van de buitenzijde (Rc = 2.5, tegenover 4.0), zijn de prijzen van installatie lager, en bespaart u jaarlijks zo’n €690,-. De terugverdientijd van muurisolatie aan de binnenzijde is tevens 14 tot 18 jaar. Een gemiddeld huis bespaart met isolatie van de spouwmuur jaarlijks tot zo’n €500,-. De terugverdientijd bedraagt circa 2 tot 4 jaar.

Wilt u besparen op de kosten van gevelisolatie?

Vraag offertes aan via het offerteformulier en vergelijk deze onderling!

Gratis offertes vergelijken

Gevel isoleren in Weert, welke vorm kiest u?

Welke vorm het beste is hangt af van een aantal factoren. Als u een spouw heeft, dan is isolatie van de spouw wellicht de beste keuze. Deze manier van isoleren is het meest voordelig, u heeft deze investering bovendien binnen 2 tot 4 jaar al terugverdiend.

De gevel isoleren via de buitenkant is een stuk duurder, maar wel verstandig als uw huis in Weert geen spouw heeft. Buitengevelisolatie is bovendien een goede keuze als de buitenmuur aan vernieuwing toe is.

Bij muurisolatie aan de buitenmuur moet namelijk ook nieuwe gevelbekleding geplaatst worden.

Aan de buitenkant is het bovendien mogelijk om meer isolatie aan te brengen, waardoor het mogelijk is om uw huis zelfs energieneutraal te maken. Als u langs buiten gaat isoleren dan heeft u echter wel toestemming nodig. Geeft de gemeente geen toestemming? Dan is het wellicht een goed idee om de gevel aan de binnenkant te isoleren. Dit doet u met behulp van voorzetwanden of isolatieplaten.

Buitengevelisolatie Weert

In veel gevallen kiezen mensen voor buitengevelisolatie, omdat spouwisolatie niet mogelijk is. Bij buitengevelisolatie wordt isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de woning geplaatst. Zo ontstaat er als het ware een isolatieschil, wat zeer effectief is. Vervolgens wordt de gevel afgewerkt met sierpleister of andere gevelbekleding. Het nadeel is wel dat er vaak een vergunning aangevraagd moet worden, omdat het uiterlijk van de woning verandert. Gemiddeld bespaart u tot wel 25% op de energiekosten na het toepassen van buitengevelisolatie.

buitengevelisolatie

Voordelen gevelisolatie langs de buitenzijde

Gevelisolatie langs de buitenzijde heeft behoorlijk wat voordelen. Zo zorgt het voor minder tocht in huis, voorkomt schimmel en geeft het uw huis in Weert een nieuwe uitstraling.De voordelen van buitengevelisolatie hebben we hieronder voor u op een rij gezet.

 • Comfortabel wonen
 • Geen schimmels meer
 • Nieuwe uitstraling
 • Demping van geluiden
 • Besparen op de energiekosten
 • Waardestijging van de woning
buitenmuur isoleren Weert

Hoe werkt buitengevelisolatie?

Laat u isolatie aanbrengen tegen de buitenmuur? Het proces is eigenlijk heel eenvoudig.

Het isolatiebedrijf plaatst eerst isolatiemateriaal tegen de buitenmuur. Dit maakt uw huis in Weert iets dikker: er ontstaat een isolatieschil.

Als al het isolatiemateriaal bevestigd is, dan werken de vakmannen dit af met gevelbekleding zoals stucwerk, steenstrips of hout.

Voordat u het weet geniet u van een comfortabel huis wat er weer als nieuw uitziet.

Gevelisolatie combineren met nieuwe stucwerk

Wanneer u gevelisolatie laat plaatsen door een vakman, gebeurt dit vaak in combinatie met het aanbrengen van nieuw stucwerk. Deze combinatie zorgt dat u de onderliggende constructie beschermt tegen vocht en vriesweer. Bovendien is muurisolatie met bepleistering een goedkope en eenvoudige manier van het afwerken van de gevel. Er zijn verschillende pleistermaterialen, waarvan crepi de bekendste en meest gebruikte is.

Buitenmuur isoleren: wat doet de vakman?

Bij het isoleren van de buitenmuur wordt vaak gebruik gemaakt van kunststof platen van XPS. Dit materiaal is ontzettend goed bestand tegen vocht en heeft een hoge isolatiewaarde, waardoor het een uitstekend materiaal is voor buitengevelisolatie. De vakman brengt lijmspecie tegen de gevel aan, waarna hij de platen aanbrengt. Tot slot moeten de isolatieplaten nog afgewerkt worden met gevelbekleding. Dit kan in de vorm van bepleistering, een houten structuur of steenstrips.

Afwerking buitengevel

Als u buitengevelisolatie laat aanbrengen, dan moet het ook afgewerkt worden. U heeft de keuze uit vele verschillende soorten gevelbekleding. Houdt u van een warme en natuurlijke uitstraling? Dan is hout wellicht een goede keus.

Een nadeel van hout is dat dit eens in de vijf jaar geschilderd moet worden. Het brengt dus veel onderhoud met zich mee in vergelijking met andere soorten gevelbekleding. Een voordeel is echter dat u uw huis in Weert eenvoudig van een nieuwe kleur voorziet.

Een andere optie is een crepi gevelbepleistering. Dankzij crepi ziet de buitenmuur er weer als nieuw uit, de pleister draagt bovendien bij aan de isolatie. Bij crepi heeft u de keuze uit verschillende kleuren en zowel ruwe als vlakke oppervlakken. Ook steenstrips zijn erg populair als gevelbekleding. Deze dunne strips zijn letterlijk afgesneden stukken baksteen. De vakman lijmt ze op de buitenmuur waardoor het lijkt alsof deze opnieuw is gemetseld.

Buitengevel isoleren voor een warmer huis en lagere energierekening?

Via het offerteformulier vraagt u offertes aan: zo vindt u een specialist uit Weert!

Gratis offertes vergelijken

Binnenmuur isoleren in Weert

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor de isolatie van de binnenmuur. Muurisolatie aan de binnenkant wordt vrijwel alleen toegepast op het moment dat het isoleren van de spouwmuur of langs de buitenzijde geen optie is. De isolatietechniek die bij de gevelisolatie aan de binnenzijde wordt toegepast, werkt een beetje anders dan wanneer u de buitenzijde van isolatie voorziet. Er wordt namelijk eerst een voorzetwand tegen de binnenmuur geplaatst, hiertussen komt het isolatiemateriaal en dit wordt afgewerkt met gipsplaten.

isoleren binnenmuur

Hoe werkt het isoleren van de binnenmuur?

Wilt u muurisolatie tegen de binnenmuur laten plaatsen? Dan maakt de isolatiespecialist eerst een voorzetwand door een raamwerk van metalen profielen of houten latten tegen de binnenmuur te bevestigen. Hier plaatst men isolatiemateriaal, zoals glaswol of een warmte reflecterende folie, tussen. Dit werkt de vakman vervolgens af met een gipsplaat en daarna met behang, muurverf of stucwerk. Door het isolatiemateriaal en de voorzetwand komt de binnenmuur maximaal 10 cm naar voren. U zult hierdoor dus wat ruimte verliezen. Bent u een ervaren klusser? Dan is het mogelijk om zelf een voorzetwand te plaatsen. Is dit niet het geval? Dan is het verstandig om een isolatiebedrijf uit Weert in te huren.

muurisolatie binnenzijde

Voordelen muurisolatie langs de binnenzijde

Net als de andere vormen van muurisolatie, heeft muurisolatie langs de binnenkant ook diverse voordelen. Er gaat namelijk geen warmte verloren in de gevel, waardoor de warmte beter bewaard blijft in de winter.

Daarnaast is het plaatsen van binnengevelisolatie altijd mogelijk, omdat u geen rekening hoeft te houden met weersomstandigheden. Bovendien blijft het oorspronkelijke karakter van de buitengevel behouden en is het mogelijk om in fases te werken.

Bespaar met binnenmuurisolatie op uw energierekening!

Isolatiespecialist inschakelen uit Weert? Vraag gratis offertes aan!

Gratis offertes ontvangen

Spouwmuurisolatie

Isoleren van de spouwmuur is een populaire isolatiemaatregel. Dit komt omdat het een relatief goedkope klus is die snel uitgevoerd kan worden. Daarnaast is de terugverdientijd van isolatie van de spouw klein, waardoor u de investering snel terug hebt. Bij deze vorm van isoleren worden kleine gaten in de gevel geboord. Daarna wort er isolatiemateriaal ingespoten. De gemiddelde kosten voor isolatie van de spouw liggen rond de €15,- per m².

Subsidie voor gevelisolatie in 2024

Gaat u uw gevel isoleren en bent u woningeigenaar of een zakelijke gebruiker zoals een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan heeft u recht op een subsidie bij het plaatsen van gevelisolatie, namelijk de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Bekijk op RVO.nl alle voorwaarden en hoe u de subsidie aan kunt vragen. U moet bijvoorbeeld minstens twee energiebesparende maatregelen nemen om gebruik te maken van de subsidieregeling.

Liever een lening afsluiten voor de energiebesparende maatregelen die u gaat treffen? Dat is mogelijk. Ga naar energiebespaarlening.nl voor meer informatie.

Verlaagd btw-tarief van 9%

Momenteel geldt bij woningisolatie een verlaagd btw-tarief van 9%. Dit geldt alleen wanneer het doel is om uw woning in Weert energiezuiniger te maken.

Onder de verlaagde 9% vallen arbeidskosten bij het aanbrengen van isolatie bij vloeren, muren en daken.

Voorbeelden van isolatiemateriaal zijn glaswol, steenwol, PUR, PIR en isolatieglas. Op belastingdienst.nl staat meer informatie over het verlaagde btw-tarief.

isolatie gevel in woning in Weert

Is mijn woning in Weert voorzien van isolatie?

Is uw huis in Weert voor 1976 gebouwd? Dan is deze tijdens de bouw niet geïsoleerd. Als u deze nog niet hebt geïsoleerd, dan is het wellicht verstandig om dit alsnog te doen. Huizen die tussen 1976 en 1982 gebouwd zijn, hebben tijdens de bouw isolatie van de spouw en dakisolatie gekregen. In die tijd waren de technieken en materialen echter van veel mindere kwaliteit dan nu. Het is daarom wellicht een goed idee om nieuwe isolatie toe te voegen. Ligt het bouwjaar van uw huis tussen 1983 en 1991? Dan is deze overal van isolatie voorzien. Hier is echter ook de isolatiewaarde aan de lage kant. Ook dit kunt u aanvullen. Woningen die na 1992 gebouwd zijn, zijn voorzien van voldoende isolatie. Bij de oudere nieuwbouwhuizen is het echter mogelijk dat de isolatie wat aan de lage kant is. Tijdens groot onderhoud kan het lonen om extra isolatiemateriaal aan te brengen.

vergunning gevelisolatie in Weert

Heb ik een vergunning voor gevelisolatie nodig?

Of u een vergunning nodig heeft, hangt af van de soort isolatiewerken die u laat uitvoeren. Als u de spouwmuur geïsoleerd wilt hebben, dan is dit niet nodig omdat het aangezicht van het woonhuis in Weert niet veranderd.

Bij buitengevelisolatie heeft u dit wel nodig. Het vooraanzicht van uw woonhuis verandert als u isolatie en nieuwe gevelbekleding plaatst.

Twijfelt u of u er een nodig hebt? Dan is het verstandig om even contact met de gemeente op te nemen.

Welke isolatiematerialen zijn er?

Er zijn verschillende materialen verkrijgbaar als het op isolatiesoorten aankomt. Voor welk basismateriaal u kiest, is afhankelijk van uw wensen en het budget dat u beschikbaar heeft. Laat u de muurisolatie uitvoeren door een erkend vakman uit Weert? Vraag op voorhand dan naar de beschikbare materialen. Een professional uit ons netwerk informeert u met alle plezier over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Door het vergelijken van meerdere vrijblijvende offertes bespaart u op de investering.

Isolatiematerialen voor binnenzijde van de gevel

Bij het isoleren van de binnenzijde van de gevel in Weert zijn er een aantal materialen beschikbaar. Zo is het een optie om te isoleren met voorzetwanden. Deze worden op een houten of metalen frame aangebracht dat verankerd is in de draagmuur. De lege ruimte wordt opgevuld met isolatie. Belangrijk is wel dat er een vochtregulerend dampscherm wordt aangebracht tussen de isolatie en de afwerkingslaag.

Een andere mogelijkheid is om te isoleren met gevelisolatieplaten. Deze gevelisolatieplaten geleiden warmte goed en hebben een uitstekende isolatiewaarde. Dankzij de poreuze structuur zijn deze isolatieplaten damp-open, waardoor er een natuurlijke vochtregulatie ontstaat.

Isolatiematerialen voor buitenzijde van de gevel

Buitengevelisolatie heeft diverse mogelijkheden qua isolatiemateriaal. Een veelgebruikt materiaal zijn gevelisolatieplaten van EPS. Deze worden met speciale specie aan de gevel gelijmd. Vervolgens moet de gevel afgewerkt worden. Dit kan met bepleistering, afwerking met steenstrips, houten gevelbekleding of metalen gevelpanelen.

Waar kiest u voor? Bepleistering is een goedkope en eenvoudige manier van afwerken. Een veel gebruikt materiaal is crepi, wat in meerdere lagen op de isolatie wordt aangebracht. Een andere manier van gevelbekleding is het aanbrengen van steenstrips. Deze dunne strips zijn gemaakt van afgezaagde bakstenen en worden rechtstreeks op de isolatie aangebracht. De andere opties worden minder gebruikt, omdat dit lastiger aan te brengen is.

Aandachtspunten bij gevelisolatie in Weert

Bij muurisolatie zijn er een aantal aandachtspunten waar u rekening mee moet houden. De aandachtspunten verschillen per type isolatie.

Binnenmuur isoleren? Let dan op dat er kans is op condensvorming. Het is dus belangrijk dat de naden en randen goed afgewerkt worden, zodat dit voorkomen wordt. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met het feit dat u ruimte verliest als u gaat isoleren via de binnenzijde. Wanneer u een spouwmuur hebt, is het af te raden om gevelisolatie via de buitenzijde toe te passen.

Hierdoor is er namelijk grotere kans op vochtproblemen. Toch deze vorm van isolatie? Dan moet u de gevel laten afbreken en de buitenisolatie tegen de binnenmuur plaatsen.

Bij het isoleren van de spouwmuur is het slim om de gevel vooraf te laten inspecteren. Als deze niet in goede staat verkeerd, ontsnapt de waterdamp niet uit de spouw. Daarnaast moet de spouw volledig schoon en opgeruimd zijn. Cementresten of puin moeten weggehaald worden. Dit is nodig om eventuele koudebruggen te verwijderen.

Op zoek naar geschikt isolatiemateriaal voor de isolatie van uw gevel?

Profiteer van de voordelen van EPS, glaswol of gevelisolatieplaten. Gratis offertes!

Gratis offertes ontvangen
vochtproblemen buitenzijde

Vochtproblemen oplossen

Heeft u last van vochtdoorslag via de gevel? Dit gaat waarschijnlijk over als u de gevel langs de buitenzijde isoleert. Het is echter denkbaar dat het probleem een hele andere oorzaak heeft, zoals optrekkend vocht of lekkende goten. Een dergelijke oorzaak moet u altijd verhelpen voordat u de gevel isoleert omdat het anders mogelijk is dat de problemen verergeren. Meld dit daarom altijd bij het isolatiebedrijf uit Weert wat bij u aan de slag gaat. Is de gevel al voorzien van isolatiemateriaal? U voorkomt problemen door voldoende te ventileren. Zet hiervoor elke dag in ieder geval een kwartier alle ramen open. Houd daarnaast iedere dag alle klepraampjes of ventilatieroosters de hele dag open. Zet een mechanisch ventilatiesysteem nooit helemaal uit en doe deze tijdens koken en douchen aan. Zorg daarnaast voor openingen of roosters in deuren en muren zodat de lucht door het gehele huis kan stromen.

gevelisolatie voordelen

Ventilatie is belangrijk

Dankzij muurisolatie blijft warmte binnen en hoeft u minder te stoken. Het is echter erg belangrijk om voldoende te ventileren. Een gemiddeld gezin produceert dagelijks zo’n 10 tot 20 liter vocht. Dit vocht is schadelijk voor woningen, het is dan ook belangrijk dat de ventilatie goed is, zodat u het vocht naar de buitenlucht afvoert. Vocht kan onder andere resulteren in schimmel, huismijt, rottend hout, roest en loslatende verf. Een vochtige lucht warmt bovendien minder snel op dan droge lucht, waardoor u alsnog meer energie nodig heeft als u het huis wilt verwarmen. Het is mogelijk dat de woning ventileerde via kieren in de spouw. Als hierin isolatie is aangebracht, dan is ventilatie niet meer mogelijk. Het is in dat geval erg belangrijk om ventilatieroosters aan te brengen.

bedrijven voor buitenmuurisolatie in Weert

Voordelen inschakelen gevelisolatie specialist Weert

Het beste rendement behalen met gevelisolatie en tegelijkertijd besparen op de stookkosten? Schakel een isolatiebedrijf uit Weert in. Zo weet u zeker dat de isolatie op de juiste manier aangebracht wordt. Daarnaast heeft een isolatiespecialist kennis en ervaring, waardoor de klus een stuk sneller geklaard is dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Bovendien geven specialisten deskundig advies en weten zij exact welk isolatiemateriaal geschikt is voor uw situatie. De voordelen in het kort:

 • Kennis en ervaring
 • Juiste manier van isolatie aanbrengen.
 • Deskundig advies
kosten gevelisolatie

Besparen op de kosten? Vergelijk gratis offertes

Gevelisolatie heeft verschillende voordelen. Het zorgt niet alleen voor een aangenamer klimaat in uw woning, maar u bespaart ook op de energiekosten. Bovendien krijgt uw woning een beter energielabel, waardoor uw woonhuis meer waard wordt. Wilt u muurisolatie laten plaatsen aan de binnenmuur of buitenmuur met gevelisolatieplaten? Bent u benieuwd naar de prijzen van gevelisolatie? Of wilt u meer informatie over geluidsisolatie en akoestiek?

Start hier de gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan van maximaal 5 bedrijven een offerte op maat. Vergelijk deze onderling op prijs en aanbod en vind een isolatiespecialist uit Weert en omgeving. Door te vergelijken bespaart u op de kosten!

Bekijk ook eens de mogelijkheden van: