Disclaimer

Aansprakelijkheid

Ondanks dat wij met uiterste zorg trachten de informatie op deze website correct en volledig te houden zijn wij niet aansprakelijk voor fouten of onvolledigheden. Er kunnen geen rechten ontrokken worden aan de informatie die op deze website vermeld staat.

Gebruik

Wanneer u deze website gebruikt gaat u ermee akkoord dat het bedrijf achter de website, alsmede de website, niet aansprakelijk kan worden gehouden voor elke ontstane schade. Ook hebben wij geen aansprakelijkheid in geschillen die naderhand ontstaan zijn tussen opdrachtnemer en opdrachtgever.

Verwijzingen

Wij hebben geen invloed op de inhoud van andere websites waarna wij d.m.v een link verwijzen. Op de websites van derden gelden de algemene voorwaarden, privacy policy en disclaimer die zij hanteren.

Copyright

Wij maken gebruik van teksten, afbeelding en andere media op deze website en hebben copyright hoog in het vaandel staan. Heeft u het idee dat copyright geschonden is kunt u in contact met ons komen en wij zullen het noodzakelijke doen om dit te herstellen. Zonder toestemming mag er niets van deze website gekopieerd worden.