gevelisolatie Spijkenisse

Gevelisolatie Spijkenisse

Heeft u last van een koude of zelfs vochtige buitenmuur? Wilt u ook de energiekosten verlagen? Kies dan voor gevelisolatie in Spijkenisse! Met het isoleren van de gevel verbetert u tevens de uitstraling van uw huis. Gevelisolatie wordt op verschillende manieren geplaatst: aan de binnenzijde of aan de buitenzijde.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van gevelisolatie, ook wel muurisolatie genoemd. U leest onder andere hoe het wordt aangebracht, op welke manier het wordt afgewerkt en welke soorten gevelbekleding hiervoor geschikt zijn. Ook krijgt u een indicatie van de isolatiekosten en leest u meer over de besparing en terugverdientijd.

Start de gratis offerteaanvraag.

Onze werkwijze

Besparen op de isolatiekosten? Dat doet u gemakkelijk met behulp van onze gratis offerteservice! Via het offerteformulier vraagt u niet één, maar tot wel vijf offertes aan van experts in uw regio! Dit heeft belangrijke voordelen:

 • U krijgt een duidelijk overzicht van de prijzen van bedrijven.
 • Kies zelf de vakman met het beste aanbod.
 • Bespaar tot wel 30% op de totale isolatiekosten!

Gratis offertes vergelijken

De voordelen van gevelisolatie

Gevelisolatie komt in Spijkenisse steeds vaker voor. Het isoleren van de gevel heeft belangrijke voordelen. Zo bespaart u een hoop energiekosten, maar draagt het ook bij aan de uitstraling van het huis! Hiermee verlengt u de levensduur van de buitengevel en verhoogt u de woningwaarde. Benieuwd waarom gevelisolatie steeds populairder wordt? Hieronder staan 4 belangrijke voordelen voor u op een rij.

muurisolatie Spijkenisse

Gevel isoleren bespaart u energiekosten

Met gevelisolatie bespaart u flink op uw energiekosten. Het voorkomt namelijk een hoop onnodig warmteverlies, waardoor uw binnenmuur een stuk warmer aanvoelt. U hoeft dus minder te stoken voor dezelfde aangename binnentemperatuur! Minder gasverbruik is goed voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. U stoot namelijk minder CO2 uit en bespaart tegelijkertijd op de energiekosten. Op deze manier verdient de investering in gevelisolatie zichzelf na verloop van tijd weer terug.

gevel in Spijkenisse isoleren

Verhoging van de woningwaarde

Een goed geïsoleerde woning is geld waard. Voor de verkoop van een huis heeft u namelijk een energielabel nodig. Hoe beter de isolatie des te hoger dit energielabel. Een hoger energielabel levert nu eenmaal meer op. Daarnaast wordt gevelisolatie of muurisolatie vaak aangebracht door middel van gevelbekleding. Dit geeft uw huis een vernieuwde uitstraling én verlengt de levensduur van de oorspronkelijke voorgevel. Ook dit alles heeft een positieve invloed op uw woningwaarde.

Gevelisolatie: minder vochtproblemen

Met gevelisolatie voorkomt u ook een hoop vochtproblemen. Kiest u voor buitengevelisolatie, dan brengt de vakman uit Spijkenisse gevelbekleding aan. Deze gevelbekleding beschermt uw buitenmuur tegen vocht en neerslag van buitenaf, waardoor er binnenshuis minder problemen ontstaan. Vaak wordt gedacht dat een goede isolatie van de buitenmuur juist problemen veroorzaakt, maar dit is zeker niet het geval. Met goede ventilatie wordt condensatievocht gewoon afgevoerd naar buiten en heeft u nergens last van.

Verbeterde geluidsisolatie en brandveiligheid

Of u nu kiest voor gevelisolatie langs de binnenmuur of buitenzijde: u profiteert met muurisolatie direct van een verbeterde geluidsisolatie. De geluiden van buitenaf worden zoveel mogelijk tegen gehouden. Vindt u geluidsisolatie belangrijk? Kies dan voor een materiaal met extra geluidsisolerende eigenschappen, zoals steenwol. Daarnaast heeft de gevelisolatie een brandwerende functie, waardoor het de brandveiligheid in huis enorm vergroot. Ook dit draagt uiteraard bij aan de verhoogde woningwaarde.

Welke soorten muurisolatie zijn er?

Als u de isolatiewaarde van uw woning wilt verhogen dan is gevelisolatie één van de vele opties. Het voordeel hiervan, ten opzichte van andere vormen van isolatiewerkzaamheden, is dat u een hogere besparing behaalt. Een goed geïsoleerde gevel kan u op meerdere manieren realiseren. Allereerst is er spouwisolatie. Dit wordt in Spijkenisse het meest toegepast, omdat u tegen een relatief lage prijs een hoge besparing kunt halen. Wanneer er geen spouwmuur aanwezig is wordt er ook wel gekeken naar buitengevelisolatie en de isolatie van de binnenzijde van de gevel. Wat zijn de soorten gevelisolatie?

Gevelisolatie prijzen

Het laten plaatsen van een gevelisolatie in Spijkenisse, met welke isolatietechniek dan ook, kan aardig in de prijzen oplopen. Wanneer u kiest voor het isoleren van de buitenmuur dan spreken we al snel over prijzen rond de €14.000,-. Maakt u de keuze voor een iets minder dure techniek, zoals de isolering van de binnenmuur, dan nog komen de kosten al snel rond de €10.000 te liggen. Voordat u zichzelf afvraagt of de gevelisolatie de besparing wel waard is, is het wel verstandig om ook de besparing in gedachten te houden.

Na een aantal jaar heeft u namelijk de investering volledig terugverdiend terwijl u nog steeds op uw kosten bespaart. Op lange termijn is isolatie van de binnenmuur of buitenzijde van de gevel altijd de moeite waard. Bij gevelisolatie vanaf de buitenzijde bespaart u tot wel €750,- per jaar. Daarmee bedraagt de gemiddelde terugverdientijd 8 tot 13 jaar.

prijzen muurisolatie Spijkenisse

Prijstabel: Gevelisolatie kosten per woningtype

Woningtype Oppervlakte Gem. prijs binnenmuur* Gem. prijs spouwmuur* Gem. prijs buitenmuur*
Appartement 25 m² €2.300,- tot €2.750,- €500,- tot €650,- €3.100,- tot €3.550,-
Rijtjeshuis 65 m² €6.100,- tot €7.050,- €800,- tot €1.150,- €8.100,- tot €9.050,-
Hoekwoning 65 m² €6.600,- tot €7.550,- €1.200,- tot €1.450,- €9.100,- tot €10.050,-
2 onder 1 kap 105 m² €9.100,- tot €11.050,- €1.500,- tot €1.850,- €12.100,- tot €14.050,-
Vrijstaande woning 150 m² €15.100,- tot €16.050,- €2.200,- tot €2.550,- €18.100,- tot €22.050,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs van gevelisolatie

De totaalprijs van gevelisolatie is afhankelijk van diverse factoren. Allereerst is gevelisolatie vanaf de binnenzijde een stuk voordeliger dan vanaf de buitenzijde. En zo speelt uiteraard ook het formaat van uw buitenmuur een rol, evenals het gekozen materiaal. Elk materiaal heeft namelijk z’n eigen voor- en nadelen, en komt met een eigen prijs. Daarnaast speelt de gekozen afwerking een belangrijke rol. Kiest u voor gevelbekleding van steenstrips, kunststof of hout dan bent u een stuk duurder uit dan wanneer u kiest voor het bepleisteren van uw buitengevel. Ook het tarief van de vakman in Spijkenisse speelt een rol: deze verschilt namelijk per isolatiebedrijf.

Terugverdientijd

Waar u bij het berekenen van de totale prijs tevens rekening mee moet houden, is de terugverdientijd. Er zit veel verschil in prijs wat betreft de materialen, maar dat betekent vaak ook dat de isolatiewaarde beter is. Een hogere isolatiewaarde betekent dat u meer bespaart op de stookkosten. Hierdoor is het op de lange termijn misschien juist een goedkoper materiaal. Een gemiddelde twee-onder-een-kap woningen met en buitengevel van 100 m² bespaart jaarlijks ongeveer €750,-. Hiermee verdient u de investering in gemiddeld acht tot dertien jaar weer terug. De terugverdientijd is langer dan bij andere vormen van woningisolatie, dat heeft vooral te maken met de hogere prijzen.

Gevel isoleren? Bespaar tot wel 30% op de kosten!

Vergelijk gratis offertes en kies het isolatiebedrijf met het beste aanbod.

Gratis offertes vergelijken

Gevel isoleren in Spijkenisse, welke vorm kiest u?

Welke vorm van muurisolatie het meest geschikt is, is grotendeels afhankelijk van de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. De specialisten uit ons netwerk in Spijkenisse zullen in eerst instantie isolatie van de spouwmuur aanraden, omdat dit minder ingrijpend is dan de andere vormen.
Wanneer u echter ook uw buitenmuur wilt opknappen, is buitengevelisolatie erg geschikt omdat u hiermee twee vliegen in één klap slaat. Hier is in de meeste gevallen wel een vergunning voor nodig, dus als u liever vergunningsvrij aan de slag gaat is muurisolatie vanaf de binnenzijde de laatste mogelijkheid.

Buitengevelisolatie Spijkenisse

Voor een gevelisolatie zijn er in Spijkenisse een aantal veelgebruikte methoden. In het geval van buitenisolatie, laat u een extra laag isolatiemateriaal tegen de buitenkant bevestigen, waarna er een nieuwe gevel op geplaatst wordt. Dit is een ingrijpende gebeurtenis die een aantal dagen in beslag neemt en vergeleken met andere isolatiewerken veel geld kost. U profiteert echter wel van een nieuwe gevel, uitstekende geluidsisolatie, een verbeterde akoestiek en u bespaart tot wel €750,- per jaar op uw energierekening! Wij worden vaak gevraagd of buitengevelisolatie zelf uitgevoerd kan worden, maar dit raden de specialisten uit onze database altijd af. Om problemen te voorkomen dient u de klus over te laten aan een erkend isolatiespecialist. Om u tegemoet te komen in de kosten heeft u in sommige gevallen recht op een subsidie van de overheid en hoeft u slechts 9% BTW te betalen over de arbeidskosten.

buitengevelisolatie Spijkenisse

Voordelen gevelisolatie langs de buitenzijde

Buitengevelisolatie komt in Spijkenisse steeds vaker voor. Hoe dat komt? Buitengevelisolatie heeft tal van unieke voordelen! Het behoudt de kwaliteit van de oorspronkelijke voorgevel én geeft uw woning een compleet nieuwe uitstraling! De drie belangrijke voordelen:

 • Gevelisolatie langs de buitenzijde beschermt de oorspronkelijke gevel en verlengt de levensduur.
 • Isoleer de gevel voor een betere uitstraling van de buitenmuur.
 • Isolatie van de buitengevel is bovendien brandwerend en geluidsisolerend.
buitenmuur isoleren

Hoe werkt buitengevelisolatie?

Bij buitengevelisolatie plaatsen de experts uit Spijkenisse het isolatiemateriaal tegen de buitenkant van de gevel aan.

In de meeste gevallen lijmen ze dit vast met speciale lijm maar een enkele keer zullen zij een speciaal regelwerk plaatsen.

Om het materiaal en de gevel te beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden, werken zij het vervolgens af door een nieuwe buitenmuur te plaatsen.

Gevelisolatie combineren met nieuwe stucwerk

Bent u toe aan nieuw stucwerk? Veel mensen kiezen er in dat geval voor om direct gevelisolatie te plaatsen. Zo worden de werkzaamheden in één keer uitgevoerd. Bovendien is stucwerk één van de meest voordelige manieren om gevelisolatie af te werken. In dit geval plaatsen de vakmannen éérst het isolatiemateriaal tegen de buitengevel aan en werken dit vervolgens af met nieuw stucwerk.

Buitenmuur isoleren: wat doet de vakman?

Stel: u laat de buitenmuur isoleren. Hoe gaat de isolatiespecialist uit Spijkenisse dan te werk? In de meeste gevallen wordt er bij gevelisolatie gebruik gemaakt van gevelisolatieplaten. Gevelisolatieplaten zijn vaak op basis van polystyreen hardschuim, ook wel XPS genoemd. De vakman brengt de gevelisolatieplaten aan met behulp van een lijmspecie. In sommige gevallen brengt de vakman ook een metalen frame aan, om de gevelisolatieplaten te ondersteunen. Als afwerking kiezen veel mensen voor stucwerk. Dit wordt vaak rechtstreeks op de platen aangebracht. Wilt u liever gevelbekleding, dan plaatst de vakman eerst een houten structuur waarop de gevelbekleding wordt bevestigd.

Afwerking buitengevel

Er bestaan verschillende manieren waarop u de nieuwe buitenmuur kan laten afwerken. Wat wij in Spijkenisse veel zien is dat veel klanten kiezen voor een nieuwe gevel van steenstrips.

Steenstrips zijn afgezaagde bakstenen. Met steenstrips bootst u de authentieke gevel na zonder dat er een compleet nieuwe buitenmuur gebouwd moet worden.

Als u liever een egaal oppervlak laat realiseren, laat dan de buitenzijde stucen. Het stucwerk is beschikbaar in diverse kleuren, zodat u zelf bepaalt hoe het huis eruit komt te zien.

Uiteraard is ook gevelbekleding van hout of kunststof een optie! De gevelpanelen geven elke woning een bijzondere uitstraling.

Verminder uw stookkosten met buitengevelisolatie!

Vergelijk isolatiespecialisten en bespaar tot wel 30% op de kosten.

Gratis offertes vergelijken

Binnenmuur isoleren in Spijkenisse

In sommige gevallen is muurisolatie vanaf de buitenzijde in Spijkenisse niet mogelijk of toegestaan. Wanneer in binnenshuis voldoende ruimte heeft, is het in dat geval ook een optie om de binnenzijde van muurisolatie te voorzien. Dit is, in tegenstelling tot andere vormen van muurisolatie, relatief eenvoudig zelf te realiseren. Hierdoor liggen de prijzen een stuk lager, maar daar staat tegenover dat ook de besparing minder is. Daarbij is het belangrijk om te onthouden dat er aan de binnenzijde van de muur een voorzetwand geplaatst wordt, waardoor u gedeeltelijk op uw woonruimte moet inleveren. Als u al in een kleine woning woont is het daarom wellicht verstandiger om een andere vorm van muurisolatie te kiezen.

isoleren binnenmuur

Hoe werkt het isoleren van de binnenmuur?

Uiteraard is het mogelijk om ook de isolatie van de binnenmuur uit te besteden! De muurisolatie werkt in de praktijk grotendeels hetzelfde.

Er wordt een houten regelwerk tegen de binnenzijde van de gevel geplaatst, waarna specialisten dit opvullen met isolatiemateriaal.

In overleg zullen de specialisten het regelwerk afwerken met hout of gipsplaten. U dient dit zelf nog af te werken met behang, verf of stucwerk.

muurisolatie in Spijkenisse via binnenzijde

Voordelen muurisolatie langs de binnenzijde

Sommige inwoners uit Spijkenisse twijfelen over gevelisolatie. Misschien verkeert de gevelmuur in goede staat en vindt u het zonde om dure gevelbekleding aan te brengen. Of misschien ziet u het niet zitten om een vergunning aan te vragen. In dat geval is muurisolatie van binnenuit misschien een optie! Dit heeft meerdere voordelen.

 • Muurisolatie vanaf de binnenzijde vereist geen vergunning.
 • Het plaatsen is een stuk minder ingrijpend.
 • Isolatie van binnenuit is een stuk goedkoper.

Goedkoop uw gevel isoleren? Kies voor binnenmuurisolatie!

U heeft geen vergunning nodig en profiteert direct van een betere isolatie!

Gratis offertes ontvangen

Spouwmuurisolatie

Een derde vorm van muurisolatie is isolatie van de spouwmuur. Deze methode is erg populair omdat het relatief goedkoop is. Door de lage prijzen en de hoge besparing verdient deze vorm van woningisolatie zichzelf in slechts een paar jaar weer terug! Vakmannen maken kleine boorgaten in het voegwerk en spuiten isolatie de spouwmuur in. Dit voorkomt bovendien problemen door vocht, omdat de isolatie koudebruggen voorkomt.

Subsidie voor gevelisolatie in 2024

Gaat u uw gevel isoleren en bent u woningeigenaar of een zakelijke gebruiker zoals een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan heeft u recht op een subsidie bij het plaatsen van gevelisolatie, namelijk de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Bekijk op RVO.nl alle voorwaarden en hoe u de subsidie aan kunt vragen. U moet bijvoorbeeld minstens twee energiebesparende maatregelen nemen om gebruik te maken van de subsidieregeling.

Liever een lening afsluiten voor de energiebesparende maatregelen die u gaat treffen? Dat is mogelijk. Ga naar energiebespaarlening.nl voor meer informatie.

Verlaagd btw-tarief van 9%

Schakelt u een erkend isolatiebedrijf in voor het isoleren van uw gevelmuur? Dan profiteert u van een blijvend verlaagd btw-tarief op alle arbeidskosten!

Vanaf 1 januari 2019 is het verlaagde btw-tarief 9%. Dit is een stuk voordeliger dan de standaard 21% btw. U betaalt alleen minder btw over alle arbeidskosten: over de prijzen voor het materiaal betaalt u wel 21% btw.

Bent u benieuwd naar de voorwaarden en regels omtrent dit lagere btw-tarief? Lees dan zeker verder op belastingdienst.nl.

isolatie gevel in woning in Spijkenisse

Is mijn woning in Spijkenisse voorzien van isolatie?

Heeft u net een huis gekocht of bent u geïnteresseerd in een huis, maar weet u nog niet hoe het zit met de warmte- en geluidsisolatie? Aan de hand van het bouwjaar is prima te achterhalen hoe het met de isolatie staat. Woningen in Spijkenisse die na 1989 gebouwd zijn, beschikken over het algemeen over fatsoenlijke gevelisolatie. Als de woning tussen 1976 en 1988 is gebouwd dan is er vaak al wel gevelisolatie aanwezig maar omdat de isolatietechnieken en –materialen in de tussentijd zodanig verbeterd zijn, loont het waarschijnlijk nog steeds om uw woning na te laten isoleren. Een woning die voor 1975 gebouwd is, is over het algemeen nog niet geïsoleerd.

vergunning gevelisolatie

Heb ik een vergunning voor gevelisolatie nodig?

Zoals eerder vermeld werd, profiteert u bij gevelisolatie niet alleen van een uitstekende warmte- en geluidsisolatie, maar is het materiaal ook erg goed bestand tegen vocht. De kans op vochtproblemen wordt daardoor enorm verkleind.

Als u al problemen heeft dan zult u deze eerst moeten oplossen, voordat de isolatiewerkzaamheden van start kunnen gaan. Als u dit niet doet loopt u kans dat de problemen verergeren.

Welke isolatiematerialen zijn er?

Wie ervoor kiest om de gevel te isoleren kan uit diverse isolatiematerialen kiezen. Er zijn diverse materialen beschikbaar per type muurisolatie. Bij binnengevelisolatie is er volop keuze: glaswol, EPS-parels, PUR- schuim zijn een aantal keuzes. In Spijkenisse is met name PUR-schuim populair vanwege de hoge isolatiewaardes. Hier hangt echter ook een hoger prijskaartje aan dan de overige materialen, €25,- tot €30,- per vierkante meter. Glaswol is de goedkoopste keuze: u betaalt gemiddeld rond de €8,- per vierkante meter. Voor buitengevelisolatie worden ook isolatieplaten van XPS gebruikt, de prijzen hiervan liggen rond de €19,- per vierkante meter.

Isolatiematerialen voor binnenzijde van de gevel

Voor de isolatie van de binnenzijde kunt u veel verschillende materialen gebruiken. Veel mensen kiezen voor glas- of steenwol, omdat dit goedkoop in aanschaf is. Bovendien vult het alle kieren en naden op, waardoor u verzekerd bent van een uitstekende isolatie. Het is eventueel ook mogelijk om de ruimte tussen de voorzetwand en binnenmuur te vullen met bijvoorbeeld papiervlokken of EPS-parels. De isolatie wordt afgewerkt met een voorzetwand en een wandafwerking naar keuze.

Isolatiematerialen voor buitenzijde van de gevel

Voor isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de gevelmuur worden doorgaans meer eisen gesteld. Zo moet het uitstekend bestand zijn tegen vocht. Isolatie bedrijven raden daarom gevelisolatieplaten van XPS aan. Deze isolatieplaten zijn bovendien erg gemakkelijk in gebruik, omdat u het stucwerk hier direct overheen kunt aanbrengen. Andere materialen om de isolatie mee af te werken zijn gevelbekleding als steenstrips, hout of kunststof. Deze keuze is wel van invloed op de totaalprijs.

Aandachtspunten bij gevelisolatie in Spijkenisse

Overweegt u gevelisolatie? Onthoud dan wel dat u hiervoor waarschijnlijk een vergunning nodig heeft. Zeker in het geval van buitengevelisolatie. Door de gevelbekleding krijgt uw buitenmuur namelijk een compleet andere uitstraling en hiervoor heeft u toestemming van de gemeente nodig. Houd er rekening mee dat er kosten aan een vergunningsaanvraag zitten verbonden, waardoor de totaalprijs verder oploopt. Wilt u liever uw woning vergunningsvrij isoleren? Kies dan voor isolatie van de binnenmuur. Houd er in dat geval wel rekening mee dat u een klein deel van uw leefruimte moet inleveren. Dit is dus vooral een mogelijkheid als uw woonkamer of keuken groot genoeg is.
Het is ook belangrijk dat de gevel in goede staat verkeerd, zodat waterdamp kan ontsnappen en koudebruggen geen kans hebben. De aandachtspunten op een rijtje:
 • Gevel moet in goede staat zijn.
 • Buitenmuur moet damp-open zijn.
 • De spouw moet schoon zijn

Gevelisolatie? U heeft de keuze uit onder andere isolatieplaten, steenwol en glaswol.

Laat u persoonlijk adviseren door een isolatiespecialist uit Spijkenisse en kies verstandig!

Gratis offertes ontvangen
vochtproblemen in Spijkenisse aan buitenzijde muur

Vochtproblemen oplossen

Zoals eerder vermeld werd, profiteert u bij gevelisolatie niet alleen van een uitstekende warmte- en geluidsisolatie, maar is het materiaal ook erg goed bestand tegen vocht. De kans op vochtproblemen wordt daardoor enorm verkleind.

Als u al problemen heeft dan zult u deze eerst moeten oplossen, voordat de isolatiewerkzaamheden van start kunnen gaan. Als u dit niet doet loopt u kans dat de problemen verergeren.

gevelisolatie voordelen

Ventilatie is belangrijk

Als u uw woning in Spijkenisse goed laat isoleren, is goede ventilatie extra belangrijk. Door het isolatiemateriaal, voorkomt u over het algemeen vochtproblemen. Wij als bewoners produceren op dagelijkse basis echter zoveel vocht dat dit ook afgevoerd moet worden. Als u nog geen ventilatieroosters bij uw deuren en ramen hebt dan raden wij u dit van harte aan. U kan er ook voor kiezen om eenmaal per dag de ramen een half uur te openen. Hiermee ververst u de lucht in huis en profiteert u van een gezondere leefomgeving.

bedrijven voor buitenmuurisolatie

Voordelen inschakelen gevelisolatie specialist Spijkenisse

Als u gevelisolatie overweegt, dan is het aan te raden hiervoor een gevelisolatie specialist in te schakelen. Dan weet u zeker dat de isolatie goed tegen de muur aan geplaatst is en profiteert u van een optimale isolatiewaarde! Twijfelt u nog? Hieronder leest u vier voordelen van het inhuren van een specialist.

 • U profiteert van een optimale isolatie.
 • Een isolatiespecialist biedt garantie op het geleverde werk.
 • De gevelisolatie is in korte tijd aangebracht.
 • U krijgt persoonlijk advies van een vakman.
kosten gevelisolatie Spijkenisse

Besparen op de kosten? Vergelijk gratis offertes

Wilt u ook besparen op de kosten? Maak dan gratis gebruik van onze offerteservice! Via het offerteformulier vraagt u, geheel vrijblijvend, in één keer tot wel 5 offertes aan van bedrijven uit uw eigen regio.

Vergelijk de verschillende bedrijven en kies de specialist met het beste aanbod. Op deze manier bespaart u eenvoudig tot wel 30% op de isolatiekosten. Start hier de gratis offerteaanvraag!

Wilt u meer informatie over de prijzen voor het isoleren van de gevel? Of bent u benieuwd naar het verschil in prijs tussen binnenmuur en buitengevelisolatie? Twijfel dan niet en vul snel het offerteformulier in.

Bekijk ook eens de mogelijkheden van: