gevelisolatie Schiedam

Gevelisolatie Schiedam

Last van koude binnenmuren en een te hoge energierekening? Verkeert uw gevel in slechte staat en heeft u daardoor zelfs vochtproblemen? Gevelisolatie in Schiedam is de oplossing! Met het isoleren van de gevel bespaart u allereerst tot wel honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Daar bovenop profiteert u van een aangename binnentemperatuur en ziet uw buitenmuur er weer als nieuw uit!

Op deze pagina leest u welke methodes er zijn om gevelisolatie aan te brengen en wat de voordelen zijn. U krijgt ook een indicatie van de kosten en leest meer over de besparing en terugverdientijd. Tot slot vertellen we u hoe u gemakkelijk op de kosten bespaart.

Start de gratis offerteaanvraag.

Onze werkwijze

Wij zijn een netwerk van bedrijven, werkzaam in heel Nederland: ook in Schiedam. Als u het offerteformulier invult, ontvangt u zo snel mogelijk tot wel 5 offertes van bedrijven uit uw regio! Dit zijn de redenen waarom onze werkwijze voor u zo enorm waardevol is.

 • Krijg inzicht in de prijzen van meerdere bedrijven in Schiedam.
 • Vergelijk de prijzen en kies zelf het bedrijf met het beste aanbod.
 • Bespaar tot wel 30% op de kosten!

Gratis offertes vergelijken

De voordelen van gevelisolatie

Gevelisolatie in Schiedam heeft een hoop waardevolle voordelen. Natuurlijk verbetert het de isolatiewaarde van de woning, waardoor u het wooncomfort flink verhoogd. Dit leidt natuurlijk ook tot een lagere energierekening, waardoor u de investering op termijn weer terugverdient. Andere voordelen zijn de hogere woningwaarde en de verbeterde geluidsisolatie en akoestiek. De grootste voordelen van gevelisolatie worden hieronder verder toegelicht.

muurisolatie Schiedam

Gevel isoleren bespaart u energiekosten

Wat voor veel mensen het belangrijkste voordeel is, is dat het isoleren van de gevel een grote impact heeft op uw energierekening. Een niet-geïsoleerde buitenmuur verliest ongeveer 20% van uw warmte. Door gevelisolatie aan te brengen houdt u al deze warmte binnen! Dit betekent dat u de thermostaat een paar graden lager kunt zetten en u toch dezelfde binnentemperatuur behoudt. Zoals u zich kunt voorstellen bespaart dit een hoop energiekosten.

gevel isoleren Schiedam

Verhoging van de woningwaarde

Kiest u voor gevelisolatie aan de buitenmuur, dan profiteert u naast de verbeterde isolatiewaarde, ook van een verbeterde uitstraling van de gevel. Gevelisolatie wordt in Schiedam vaak afgewerkt met gevelbekleding die ervoor zorgt dat uw buitengevel er weer als nieuw uitziet. Dit heeft een positief effect op de woningwaarde. Daarnaast draagt de gevelisolatie bij aan uw energielabel. Hoe beter de woningisolatie, des te hoger het energielabel. Dit betekent dat u een hogere vraagprijs kan hanteren bij de verkoop van het pand.

Gevelisolatie: minder vochtproblemen

Wist u dat u met muurisolatie een hoop vochtproblemen voorkomt? Een beschadigde gevel is namelijk de oorzaak van veel problemen. Via gebroken stenen of beschadigde voegen komt regenwater naar binnen, met lelijke vochtplekken of zelfs schimmel als gevolg. Kiest u voor gevelisolatie van de buitenmuur dan beschermt dit de oorspronkelijke gevel. Neerslag krijgt niet meer de kans om naar binnen te dringen en uw binnenmuur blijft helemaal droog!

Verbeterde geluidsisolatie en brandveiligheid

Geluidsisolatie draagt daarnaast ook bij aan het verbeteren van de geluidsisolatie. Zowel de gevelbekleding als het materiaal tegen de buitenmuur dempt ongewenste omgevingsgeluiden. Dit komt enorm van pas als u langs een drukke snelweg woont. Maar ook als u dagelijks last heeft van de geluiden van spelende kinderen of andere voorbijgangers is geluidsisolatie een ideale oplossing. Doordat u minder last heeft van de omgevingsgeluiden is uw productiviteit hoger en geniet u ongestoord van uw boek of tv-serie.

Welke soorten muurisolatie zijn er?

De term gevelisolatie of muurisolatie is een verzamelterm voor verschillende isolatietechnieken. De meest standaard vorm van gevelisolatie is de buitengevelisolatie, waarbij men een isolerende laag aan de buitenzijde van de gevelmuur plaatst om deze vervolgens opnieuw af te dekken. Een vergelijkbaar alternatief is de binnenmuurisolatie. In dit geval wordt de isolatielaag tegen de binnenmuur geplaatst om de warmte binnenshuis te houden. De na-isolatie van de spouwmuur is snel afgerond en u verdient de investering in enkele jaren terug. Er zijn drie soorten muurisolatie te onderscheiden:

Gevelisolatie prijzen

Het isoleren van een woning, met welke techniek dan ook, vraagt een bepaalde investering. De prijs die u betaalt voor de isolatie is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gekozen isolatiemateriaal, de exacte techniek en de afmetingen van het te isoleren oppervlak. Het is voor ons dan ook relatief lastig om hier een exact kostenoverzicht te plaatsen. Wel hebben wij voor u een indicatie van de prijzen, per woningsoort om u enig idee te geven van de mogelijkheden. Voor een precies kostenoverzicht verwijzen wij u graag naar ons offerteformulier. Geef hierop aan welke wensen u hebt, en u krijgt spoedig enkele vrijblijvende prijsindicaties toegestuurd van experts uit Schiedam.

prijzen muurisolatie Schiedam

Prijstabel: Gevelisolatie kosten per woningtype

Woningtype Oppervlakte Gem. prijs binnenmuur* Gem. prijs spouwmuur* Gem. prijs buitenmuur*
Appartement 25 m² €2.300,- tot €2.750,- €500,- tot €650,- €3.100,- tot €3.550,-
Rijtjeshuis 65 m² €6.100,- tot €7.050,- €800,- tot €1.150,- €8.100,- tot €9.050,-
Hoekwoning 65 m² €6.600,- tot €7.550,- €1.200,- tot €1.450,- €9.100,- tot €10.050,-
2 onder 1 kap 105 m² €9.100,- tot €11.050,- €1.500,- tot €1.850,- €12.100,- tot €14.050,-
Vrijstaande woning 150 m² €15.100,- tot €16.050,- €2.200,- tot €2.550,- €18.100,- tot €22.050,-
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs van gevelisolatie

Allereerst is de keuze voor het soort muurisolatie een grote invloed op de prijs. De binnenmuur isoleren is een stuk voordeliger dan isolatie van de buitenmuur. Daar komt nog bij dat daarvoor geen vergunningsplicht geldt, waardoor dit een financieel aantrekkelijke optie is. Houd er wel rekening mee dat de besparing ook minder is. De kosten voor buitengevelisolatie zijn afhankelijk van het soort isolatie dat u kiest, de afwerking en het muuroppervlak. Wilt u zo goedkoop mogelijk de buitenzijde van uw gevel isoleren, kies dan voor een afwerking als stucwerk. Dit is een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld steenstrips of gevelplanken.

Terugverdientijd

De investering verdient u op termijn weer terug. Met het isoleren van de buitenzijde van de gevel in Schiedam kunt u namelijk tot wel €750,- per jaar besparen. De terugverdientijd is gemiddeld 14 tot 18 jaar. Doordat de isolatiewaarde van een binnenmuurisolatie lager is dan die van de buitenzijde (Rc = 2.5, tegenover 4.0), zijn de prijzen van installatie lager, en kunt u jaarlijks tot €690,- besparen.

De terugverdientijd van muurisolatie aan de binnenzijde is tevens 14 tot 18 jaar. Isolatie van de spouw heeft de snelste terugverdientijd. Dit verdient u in gemiddeld drie tot vijf jaar alweer terug.

Besparen op uw energiekosten én de isolatiekosten? Vergelijk offertes!

Isoleer uw gevel tegen de laagste prijs en bespaar tot wel 30% op de totale kosten!

Gratis offertes vergelijken

Gevel isoleren in Schiedam, welke vorm kiest u?

Regelmatig krijgen wij van potentiële klanten uit Schiedam de vraag welke soort gevelisolatie zij moeten kiezen. Het antwoord hierop is echter van verschillende zaken afhankelijk. Zo is bijvoorbeeld de aanwezigheid van een spouwmuur van invloed op de keuze, maar ook de staat van uw gevel. Is de buitenmuur in zeer slechte staat? Dan is het aan te raden om deze te renoveren. Een vorm van renovatie is het aanbrengen van
isolatie om daarna de gevel opnieuw af te werken. Als er restricties bestaan op het gebied van de straataanblik? Dan is juist een binnenmuurisolatie de optimale isolatietechniek. Komt u er niet uit welke methode goed bij uw wensen en situatie past? De medewerkers van een isolatiebedrijf komen met plezier bij u langs om u van advies op maat te kunnen voorzien.

Buitengevelisolatie Schiedam

Buitengevelisolatie is de isolatiemethode waarbij de isolatiewaarde van woningen het meest verbetert. Dankzij de gevelisolatie profiteert u bovendien van een verminderd geluidsoverlast, een kleinere kans op problemen door vocht en een gezonder woonklimaat. U moet wel rekening houden met aanzienlijke prijzen voor de buitengevelisolatie, kost dit voor een klein appartement van 25m2 nog €3.500,- voor een hoekwoning betaalt u al snel €10.000,- en voor vrijstaande woningen liggen de prijzen rond de €22.000,-. Een gevelisolatie aan de buitenzijde is dan ook alleen geschikt wanneer u over een ruim budget beschikt.

buitengevelisolatie Schiedam

Voordelen gevelisolatie langs de buitenzijde

Wilt u de isolatiewaarde verhogen en de kwaliteit van uw gevel verbeteren: kies dan voor gevelisolatie langs de buitenzijde. Van alle soorten muurisolatie, zorgt dit voor de hoogste besparing en een maximale verhoging van uw woningwaarde.

 • Gevelisolatie langs de buitenzijde verbetert het aangezicht van uw woning in Schiedam.
 • U profiteert van een verbeterd wooncomfort en een betere isolatiewaarde.
 • U bespaart jaarlijks tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening.
buitenmuur isoleren in Schiedam

Hoe werkt buitengevelisolatie?

De techniek voor het uitvoeren van een buitengevelisolatie hangt af van de afwerking die u kiest. Houdt u van de traditionele bakstenen look? Dan graaft men eerst een nieuwe fundering buiten de huidige gevelmuur. Vervolgens brengt men een isolatielaag aan over de bestaande gevelmuur, of breekt men deze af om een geheel nieuwe muur op te bouwen.

De isolatielaag wordt daarna weer overdekt met een voorzetwand. Bij overige vormen van gevelafwerking is een extra fundering meestal niet nodig. De dunne isolatielaag en steenstrips zorgen dan voor de juiste isolatiewaarde en aanblik.

Zorg er altijd voor dat voordat de klusmannen beginnen u over de juiste vergunningen beschikt.

Gevelisolatie combineren met nieuwe stucwerk

Er zijn verschillende manieren om uw gevelisolatie aan de buitenzijde af te werken, maar veel mensen in Schiedam kiezen voor nieuw stucwerk. Dat is niet verrassend, want het is een voordelige keuze. Het wordt na het isoleren rechtstreeks op de isolatieplaten aangebracht en beschermt uw gevel zo tegen vochtdoorslag. Het geeft uw huis een prachtig authentieke uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en afwerkingen. Zo heeft u onder andere de keuze uit glad stucwerk of spachtelputz. Dit heeft een korrelige afwerking.

Buitenmuur isoleren: wat doet de vakman?

Voordat de gevelisolatie wordt aangebracht, controleert de vakman of de gevel in goede staat verkeerd. Eventuele beschadigingen pakt hij eerst aan, zodat u verzekerd bent van een optimale isolatie. In het geval van buitengevelisolatie werkt de isolatiespecialist uit Schiedam vaak met gevelisolatieplaten. Deze isolatieplaten brengt hij rechtstreeks aan op het muuroppervlak. De naden tussen de platen dicht hij af. Tot slot brengt hij de afwerking aan. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten gevelbekleding, zoals steenstrips en gevelplanken. Een andere mogelijkheid is afwerken met pleisterwerk, dit is een stuk goedkoper.

Afwerking buitengevel

Wij gaven net al aan dat het van u afhangt welke soort gevelisolatie u kiest. De meest standaard variant is het opbouwen van een nieuwe bakstenen muur, maar ook het aanbrengen van pleisterwerk of de modernere steenstrips vormen een mogelijkheid. Het verschilt dan ook
per techniek hoe lang men hiermee bezig is en hoe hoog de exacte kosten liggen. De specialisten uit ons netwerk in Schiedam hebben per soort afwerking wat meer informatie voor u opgeschreven, om het maken van een keuze te vergemakkelijken.

Verbeter de isolatiewaarde van uw buitenmuur met buitengevelisolatie.

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Vergelijk dan de offertes van meerdere bedrijven.

Gratis offertes vergelijken

Binnenmuur isoleren in Schiedam

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor de isolatie van de binnenmuur. Muurisolatie aan de binnenkant wordt vrijwel alleen toegepast op het moment dat het isoleren van de spouwmuur of langs de buitenzijde geen optie is. De isolatietechniek die bij de gevelisolatie aan de binnenzijde wordt toegepast, werkt een beetje anders dan wanneer u de buitenzijde van isolatie voorziet. Er wordt namelijk eerst een voorzetwand tegen de binnenmuur geplaatst, hiertussen komt het isolatiemateriaal en dit wordt afgewerkt met gipsplaten. Als u muurisolatie aan de binnenkant wilt plaatsen dan moet u met een aantal punten rekening houden. Het is namelijk belangrijk dat de buitenmuur zo damp-open als mogelijk is. Een goed ventilatiesysteem is belangrijk en scheuren moet u eerst aanpakken voordat u de muurisolatie kunt plaatsen. De kosten voor deze isolatietechniek zijn minder hoog dan de kosten voor een buitenmuurisolatie. Een nadeel is echter dat u in uw huis ruimte verliest.

isoleren binnenmuur Schiedam

Hoe werkt het isoleren van de binnenmuur?

Bij de isolatie van een binnenmuur plaatst men een laag isolatiemateriaal tegen de bestaande binnenmuur aan. Deze isolatielaag dient vervolgens weer afgedekt te worden met een voorzetwand. Het gevolg van deze techniek is dat u voor de binnenmuurisolatie een deel van de vloer moet verwijderen, om het geheel netjes af te werken. Vindt u het verwijderen van de laminaatplanken of parketvloer te veel moeite? Overleg dan even met de isolatiespecialist. In sommige gevallen kan hij de voorzetwand bovenop de bestaande vloer zetten. Vindt u het niet prettig om veel ruimte binnenshuis te verliezen? Kies dan voor een afwerking door middel van stucwerk of het aanbrengen van isolatiefolie in plaats van isolatieplaten.

muurisolatie via de binnenzijde in Schiedam

Voordelen muurisolatie langs de binnenzijde

Een alternatief voor buitengevelisolatie, is binnenmuurisolatie. Deze vorm van muurisolatie is een stuk goedkoper, waardoor dit geschikt is voor mensen met een kleiner budget. Bovendien heeft u hiervoor geen vergunning nodig omdat de werkzaamheden niets aan het uiterlijk van uw huis veranderen. Hieronder staan de drie belangrijkste voordelen van muurisolatie langs de binnenzijde.

 • Muurisolatie langs de binnenzijde is een stuk goedkoper.
 • De werkzaamheden zijn sneller afgerond.
 • U mag vergunningsvrij aan de slag.

Binnenmuurisolatie tegen de scherpste prijzen!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 30%!

Gratis offertes ontvangen

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie wordt in Schiedam vaak ingezet bij een beperkt budget. Dit is namelijk de meest voordelige vorm van muurisolatie. Dankzij de lage prijzen is de terugverdientijd erg kort. Toch is deze methode niet altijd geschikt. Bijvoorbeeld als u in een ouder pand woont waar geen spouwmuur aanwezig is of als de spouw ernstig vervuild is.

Subsidie voor gevelisolatie in 2024

Gaat u uw gevel isoleren en bent u woningeigenaar of een zakelijke gebruiker zoals een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan heeft u recht op een subsidie bij het plaatsen van gevelisolatie, namelijk de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Bekijk op RVO.nl alle voorwaarden en hoe u de subsidie aan kunt vragen. U moet bijvoorbeeld minstens twee energiebesparende maatregelen nemen om gebruik te maken van de subsidieregeling.

Liever een lening afsluiten voor de energiebesparende maatregelen die u gaat treffen? Dat is mogelijk. Ga naar energiebespaarlening.nl voor meer informatie.

Verlaagd btw-tarief van 9%

Is uw woning ouder dan 2 jaar? In dat geval profiteert u van een verlaagd btw-tarief over alle arbeidskosten. U betaalt over de arbeidskosten maar 9%, dit is een stuk lager dan de gebruikelijke 21% btw.

Belangrijke voorwaarde hiervoor is wel dat u de isolatiewerken laat uitvoeren door een erkend isolatiespecialist. Over de materiaalkosten betaalt u daarnaast wel gewoon 21% btw. Daarnaast moet uw woning minstens twee jaar oud te zijn. Meer weten over het btw-tarief? Lees dan verder op belastingdienst.nl.

isolatie gevel in woning in Schiedam

Is mijn woning in Schiedam voorzien van isolatie?

In sommige gevallen is uw woning al voorzien van isolatie. Misschien omdat dit tijdens de bouw al is aangebracht, of wellicht omdat de vorige bewoners het huis al eens geïsoleerd hebben. Ook in dat geval is het verstandig om te kijken of u de woning kunt na-isoleren.

Na-isolatie kan nog steeds veel voordelen opleveren, omdat hedendaagse isolatiematerialen kwalitatief een stuk beter zijn dan 10 of 20 jaar geleden. Een isolatiespecialist uit Schiedam adviseert u hierover graag persoonlijk. Twijfelt u of de spouw van uw huis geïsoleerd is? Woningen die tussen 1920 en 1975 gebouwd zijn hebben doorgaans nog geen geïsoleerde spouwmuur.

vergunning gevelisolatie

Heb ik een vergunning voor gevelisolatie nodig?

Een buitengevelisolatie is een zeer ingrijpende verbouwing, waarbij er een wijziging van het vooraanzicht van de woning plaatsvindt. Het is dan ook vereist om hiervoor een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Afhankelijk van de eisen aan het straatblik en de mate van verandering die u wenst, wordt deze wel of niet toegekend. Het beoordelen van uw aanvraag duurt minimaal zes weken. Begin daarom op tijd om vertraging in de isolatieklus te voorkomen. Krijgt u geen vergunning voor een buitengevelisolatie aan de voorzijde? Het isoleren van de zijwanden en achtergevel is niet aan restricties verbonden, tenzij uw huis aan een openbare vaarweg staat. Het toepassen van een binnengevelisolatie is evenmin aan vergunningsvoorwaarden verbonden. Dit betekent dat u dit altijd mag laten uitvoeren als de buitenschil maar gelijk blijft.

Welke isolatiematerialen zijn er?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Schiedam de vraag welke materialen geschikt zijn voor een muurisolatie, en wat de eigenschappen zijn van deze producten. Laten wij beginnen met te stellen dat voor het isoleren van de gevel vele materialen beschikbaar zijn. Zo hebt u onder andere de keuze uit hardschuim isolatieplaten, rotswol en glaswol voor een uitstekende muurisolatie. Voor welk isolatiemateriaal u het beste kunt kiezen is afhankelijk van uw wensen voor de eigenschappen.

Isolatiematerialen voor binnenzijde van de gevel

Voor de binnenzijde van de gevel is er keuze uit veel verschillende isolatiematerialen. Veel mensen kiezen voor minerale wol, zoals glas- en steenwol, omdat dit voordelig in aanschaf is en een goede isolerende waarde heeft. Het is wel belangrijk om gebruik te maken van een dampscherm, om zo te voorkomen dat het materiaal wordt aangetast door vocht. U kunt er ook voor kiezen de ruimte tussen de voorzetwand en de binnenmuur op te vullen met isolatievlokken of zelfs PUR-isolatieschuim.

Isolatiematerialen voor buitenzijde van de gevel

Als het om isolatie van de buitenzijde gaat, kiezen vakmannen vaak voor het gebruik van gevelisolatieplaten. Deze zijn namelijk gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig af te werken. De gevelisolatieplaten zijn gemaakt van XPS of EPS, ook wel polystyreen hardschuim genoemd. Deze gevelisolatieplaten zijn drukvast, enorm vochtwerend en bieden een goede isolatie. Werkt u de gevelisolatieplaten af met stucwerk, dan wordt dit rechtstreeks op de platen aangebracht. Bij een afwerking met steenstrips of gevelplanken brengen de vakmannen eerst een (licht)metalen frame aan.

Aandachtspunten bij gevelisolatie in Schiedam

Gevelisolatie is voor veel mensen de ideale manier om hun woning beter te isoleren. Houd er wel rekening mee dat het de uitstraling van uw woning flink verandert. Daarom heeft u in de meeste gevallen een vergunning nodig. Een vergunningsaanvraag is niet gratis: hoeveel dit
precies kost, kunt u navragen bij uw gemeente. Binnenmuurisolatie vereist geen vergunning en is daarom een goed alternatief. Maar vergeet niet dat er hierbij gebruik wordt gemaakt van voorzetwanden, waardoor uw leefruimte iets verkleint.

Muurisolatie met gevelisolatieplaten? Bespaar op de kosten!

Meer weten over de verschillende isolatiematerialen en bijbehorende prijzen, vergelijk dan gratis offertes.

Gratis offertes ontvangen
vochtproblemen aan buitenzijde muur in Schiedam

Vochtproblemen oplossen

Op het moment dat de stenen en voegen van uw gevel verouderen of poreus worden, dan bestaat er de kans op vochtdoorslag. Dankzij de vochtdoorslag ontstaan er vochtplekken op de binnenmuren en is de kans op schimmel en houtrot een stuk groter. Vochtdoorslag verdwijnt door het toepassen van een gevelisolatie, mits de oorzaak in de buitengevel te vinden is.

Is de vochtproblematiek het gevolg van optrekkend vocht uit de kruipruimte of een verminderde ventilatie? Dan zal de buitengevelisolatie enkel verergeren. U dient dan eerst de vochtproblemen aan te pakken, voordat u de isolatielaag laat plaatsen. Een controle van de problemen door een vochtbestrijding expert kan uitkomst bieden om de oorzaak te achterhalen.

gevelisolatie voordelen

Ventilatie is belangrijk

Als er regelmatig schimmel optreedt in de badkamer, of als u steeds vaker condens ziet op de muren, dan is de kans groot dat er sprake is van een vochtprobleem. Toch hoeft u een vochtprobleem niet altijd rigoureus aan te pakken door de isolatie te verbeteren of een vochtbestrijding specialist uit Schiedam in te schakelen. In sommige gevallen biedt namelijk een betere ventilatie al uitkomst. Ventileren is van groot belang bij het behouden van een lage luchtvochtigheid in huis en het voorkomen van tal van problemen zoals ongedierte en schimmelgroei. Ventileren doet u al door het openzetten van een raampje of het openen van een luchtrooster. Is het geen optie om deze in uw keuken of douche te monteren? Overweeg dan de installatie van een intern ventilatiesysteem. Dit is een vrij grote investering, maar is op de lange termijn voordelig op het gebied van woningonderhoud en beter voor het leefklimaat.

bedrijven voor buitenmuurisolatie Schiedam

Voordelen inschakelen gevelisolatie specialist Schiedam

Er zijn tal van redenen waarom u voor uw woningisolatie een vakman zou moeten inschakelen. Met de inzet van een specialist uit Schiedam bent u namelijk verzekerd van de beste isolatie en is de kans op beschadigingen aan de muur klein. Hieronder staan vier belangrijke redenen om een professioneel isolatiebedrijf uit Schiedam in te huren.

 • U bent verzekerd van optimale isolatie.
 • Bij een vakman is de kans op beschadigingen.
 • De isolatie is in relatief korte tijd geplaatst.
 • U krijgt garantie op het geleverde werk.
kosten gevelisolatie Schiedam

Besparen op de kosten? Vergelijk gratis offertes

Wilt u ook besparen op de kosten voor gevelisolatie? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze offerteservice! Dit doet u gemakkelijk door het offerteformulier in te vullen.

Start hier de gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk tot wel 5 offertes van bedrijven uit de regio Schiedam. Vergelijk de prijzen van de bedrijven en kies zo voor de vakman met het beste aanbod. Alleen op die manier bent u verzekerd van de beste service voor de laagste prijs!

Bekijk ook eens de mogelijkheden van: